Punti pentru incluziune sociala

Proiectul Punți pentru incluziune socială

Lista completă a articolelor

Brumarel

Multe zambete si ateliere de creativitate.

Inceput de an scolar

Revenim cu forte proaspete din vacanta, gata pentru noul an scolar.

Luna taberei

Am fost in tabara!

Mai responsabili!

Invatam sa fim responsabili, fara a uita sa ne distram!

Luna copiilor

Iunie, luna copiilor. Si sfarsitul anului scolar!

Mai responsabili!

Invatam sa fim responsabili, fara a uita sa ne distram!

Luna aprilie

Vizita la Muzeul Antipa, ateliere de creativitate...

Activitatile lunii martie

Inceputul primaverii aduce multe noutati!

Luna februarie

Tot felul de activitati interesante, continuam cu instuirile Photovoice, si intalniri cu voluntarii.

Inceput de an

Ianuarie a fost o luna plina de activitati interesante si atractive, atat pentru copii, cat si pentru parinti.

Luna noiembrie în fapte

Si noiembrie a fost o lună plină de activități în cadrul proiectului Punți pentru incluziune Socială. În cele ce urmează vă prezentăm activitățile făcute alături de partenerii noștri.

Agitația de dianintea sărbătorilor

In aglomeratia de dinaintea sarbatorilor am organizat trainingul tehnicii Photovoice si un atelier de creativitate.

Luna noiembrie în fapte

Prima lună a proiectului

A trecut o lună de când a fost lansat proiectul "Punti pentru incluziune socială – Copil – Familie - Comunitate" şi s-a început implementarea activităţilor. În primele zile ale lunii s-a organizat o întâlnire a tuturor partenerilor implicaţi în proiect, ocazie cu care s-au discutat activităţile proiectului, modalităţile de colaborare, documente necesare a fi întocmite. De asemenea, au avut loc 3 ședințe cu parintii copiilor incluşi în proiect la care au fost prezenti educatorii, doi reprezentanţi ai Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 3 şi coordonatorul proiectului.

Comunicat de presă - Lansare proiect

Fundaţia Sf. Dimitrie anunţă începerea proiectului Punţi pentru incluziune socială – Copil - Familie -  Comunitate (RO2013_C4_34). Proiectul este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul  Fondului ONG în România (www.fondong.fdsc.ro). Costul total al proiectului este de 73,165 euro din  care 64,129 euro este finanţat prin programul Fondul ONG în Romania (87,65%) iar restul reprezintă  contribuţia Fundaţiei Sf. Dimitrie.

Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org.