EU, TU, NOI

03-Mar-2018

EU, TU, NOI

Către normalitate

Prin dragoste EU pot să devin TU și tu poți să devii eu și așa să devenim NOI. Îl cauți pe celălalt în fraternitate, în rugăciune, îl cauți în dragoste... simți bucuria împlinirii , bucuria minunată a comuniunii, ceva care te face să freamăți și să încerci realizarea unei existențe sferice, să cauți un univers propriu în care generarea e continuă...Iluminata deschidere este dragostea : ea este un foc lăuntric ce duce la împlinirea destinului uman.” ( Ernest Bernea/ Mic tratat de înțelepciune și virtute)

Din dragoste pentru frumos și puterea vindecătoare a acestuia, având credința că numai în sânul unei comunități puternice se poate transmite ceea ce este mai bun, regăsind gesturi comune care să ne permită să participăm și să dăruim , NOI,

• Ileana FARMACHE
  • Liliana DĂBULEANU
  • Ileana MOHANU
  • Claudia DUMITRESCU
  • Andreea STROICA
  • Mihaela POGOREVICI

ne-am reunit în data de 17 ale lunii februarie 2018 în atmosfera plină de calm, frumusețe și tainice povești ale atelierului pictorului Ștefan CÂLȚIA și ne-am constituit în grupul de sprijin ” EU, TU, NOI- către normlitate ”, din dorința de a sprijini proiectele educative și culturale ale FUNDAȚIEI SF. DIMITRIE în folosul copiilor și tinerilor.

Folosind experienta fiecăreia intre noi, am putem fi alaturi de fundatie cu idei și sfaturi pe tot parcursul proiectelor, de la prima lor schița până la împlinirea și chiar extinderea lor. Vom promova proiectele încercând să atragem și interesul altora și să găsim surse de finanțare.

Şi pentru că suntem NOI, ne vom reuni de cel puţin 3 ori pe an, la date care vor fi pregătite şi comunicate cu o lună înainte, pentru o analiză a evoluţiei proiectelor.