Parteneri

Finanţatori :

 

synevo-logo-x80px.jpg     BRD ASIGURARI DE VIATA S.A.

BRD Asigurări de Viață S.A. susține clienții din România în planurile acestora de a-și construi și proteja viitorul. Compania propune clienților Grupului BRD soluții complete individuale și corporate de asigurări de viață cu sau fără componentă de investiție, precum și asigurări de sănătate. Înființată în 2009, BRD Asigurări de Viață este parte a Groupe Société Générale, unul dintre grupurile lider în servicii financiare din Europa, cu o participare importantă în economie de peste 150 de ani.
www.brdasigurarideviata.ro

synevo-logo-x80px.jpg  Synevo

Synevo este liderul în diagnostic de laborator din România, oferind peste 2.000 de tipuri de analize uzuale și avansate, în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. La finalul anului 2018, Synevo România administra o rețea națională de 16 laboratoare și 99 de centre de recoltare a probelor biologice, efectuând pe parcursul întregului an aproape16 milioane de teste.
www.synevo.ro

TelekomTELEKOM

kaufland-logo-x80px.jpg  KAUFLAND

Kaufland este o divizie a concernului german Schwarz-Gruppe (Schwarz Beteiligungs GmbH), cel mai mare grup de retail din Europa, deținând peste 1000 de magazine în ţări din centrul şi sud-est-ul Europei.

AlkaAlka

johnson-logo-x80px.jpg  Johnson Wax / Bucureşti / România
Furnizor de bunuri de larg consum – produse de curăţenie, compania este prezentă pe piaţa românească din 1998 şi este activ prezentă în viaţa comunităţilor din România. Contribuie din 2011  la  funcţionarea centrului de zi şi la susţinerea talentelor din rândul tinerilor, printr-un program de burse. 

cos-x80px.jpg  Corporate Office Solutions

COS este lider în servicii de design, relocare şi mobilier pentru spaţii de birouri, lucrări de construcţii şi instalaţii precum şi management de proiect.

globalworth-logo-x60px.png   Globalworth

Globalworth este o companie imobiliară listată în AIM care a fost creată pentru a profita de oportunitățile de investiții pe piețele din Europa de Sud-Est și Europa Centrală și de Est, cu un accent important pe proprietățile din România.

paid-logo-x100px.png PAID

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) este o societate de asigurare-reasigurare, cu capital privat, formată prin asocierea societăților de asigurare pentru încheierea de asigurări obligatorii de locuință.

metro-systems-logo-x60px.png  METRO SYSTEMS

Dezvoltă și operează sisteme de management al mărfurilor, sisteme logistice, sisteme de management și arhivare a informaţiilor, sisteme de depozitare a datelor, informații despre clienți și sisteme de control, soluții de comerț electronic și sisteme intranet precum și sisteme administrative. Susţine fundaţia din anul 2016.

birou-executor-judecatoresc_logo-x60px.png  Birou Executor Judecătoresc Mihai Cristian

Biroul este specializat în îndeplinirea procedurilor specifice de executare silită, notificarea actelor, precum şi recuperarea pe cale amiabilă a creanţelor, desfăşurându-şi activitatea în toată circumscripţia Curţii de Apel Bucureşti.

stop-hunger-logo-x60px.jpg    STOP HUNGER

Stop Hunger est un actor major al luptei împotriva foamei în lume. Este un fond independent dar care se sprijină pe ecosistemul grupului Sodexo şi anume pe colaboratori, clienţi, consumatori, furnizori, acţionari din 80 de ţări din întreaga lume.

pharmnet-x60px.jpg Pharmnet Plus

Pharmnet Plus este o companie cu capital integral românesc, înfiinţată în anul 2009 şi specializată în importul, distribuţia şi exportul produselor farmaceutice. Credo-ul companiei este acela că îmbunătățirea accesului la produsele medicale este esențială pentru realizarea unei acoperiri universale de sănătate.

biothnos-logo.png  Biotehnos

Biotehnos este o companie farmaceutică românească înființată în anul 1993 de către prof. univ. dr. Ioan Mînzatu şi are ca activități principale dezvoltarea și producția de medicamente originale și de substanțe farmaceutic active, precum şi servicii de analize fizico-chimice şi microbiologice pentru terţi, în vederea punerii produselor acestora pe piaţa europeană.

 fundatia-help-net-logo-x120px.jpg   Fundatia HelpNet

Fondate în anul 1998, Farmaciile Help Net reprezintă astăzi unul dintre cele mai puternice lanţuri naţionale de farmacii, reţea în continuă extindere, ce numără în prezent peste 190 de unităţi, în cele mai importante oraşe ale ţării. Contract de sponsorizare - finanțare proiect "Copilul de azi, adultul de mâine. Împreună sprijinim educația", cursul de dezvoltare a deprinderilor de viață "Învățăm, exersăm, pentru viață ne formăm".

cable-direct-logo-x80px.jpg  Cable Direct

Cable Direct România este parte a grupului Sony Pictures Entertainment. Pe lângă vânzarea de spaţiu media pentru televiziunile de nişă, compania desfăşoară şi activităţi de marketing, producţie de programe finanţate de clienţi, organizare de evenimente şi campanii promoţionale pentru mediile reprezentate.

vodafone-logo-taiat-ok.png   Vodafone

Vodafone esteun business globalfiind unul dintre cele mai valoroase brand-uri din lume care operează în peste 30 de țări și colaborează cu rețele din peste 50 de țări.

Asociaţia „ Les Copil” / Lille / Franţa

Asociaţie de binefacere  din Franţa, contribuie din 2010  printr-un program de susţinere individuală a unui număr de beneficiari copii  şi organizează în fiecare vară tabere  în Franţa pentru un număr de 10 copii din centru.

cez-ro-logox60px.png   CEZ

Grupul CEZ este prezent pe piaţa românească din anul 2005, odată cu preluarea companiei de distribuţie Electrica Oltenia SA.  Activităţile principale ale companiei CEZ România sunt reprezentate atât de consultanţa pentru afaceri şi pentru management cât şi de furnizare de servicii pentru companiile din cadrul Grupului CEZ în România.

eft-logo.gif EFT FURNIZARE

Grupul EFT este o firmă europeană de tranzacționare și de investiții în domeniul energiei, care operează în Europa de Sud-Est, Europa Centrală și de Vest precum și în Turcia și în Ţările Baltice.

serto-x50px.jpg  Serto Invest

Serto Invest este o companie de inginerie si consultanta tehnica.


  Progetti In Onlus / Italia
Asociaţie catolică caritabilă  cu sediul în Milano, susţine centrul social din anul 2007, precum şi un program de sprijin individual al unor copii din programele socio-educative ale centrului.

nw-forest---natural-wood-floor-logo-ok.jpg  NWF FOREST PRODUCTS

Compania Natural Wood Floor este un producător de diferite tipuri şi modele de parchet din lemn.

continental-wind-logox60px.png  CONTINENTAL WIND PROJECT MANAGEMENT

Continental Wind este o firmă dinamică de energie regenerabilă responsabilă de toate fazele ciclului de viață al unei ferme eoliene - dezvoltarea proiectelor geenfield prin finanțare, construcție și funcționare. Continental Wind îmbină expertiza pentru dezvoltarea proiectului, prezența puternică în fiecare țară în care operează și accesul pe piața financiară internațională pentru a crea proiecte care oferă valoare investitorilor, utilităților țării gazdă și comunităților locale.

whirlpool_logo-x60px.png   WHIRLPOOL

Whirlpool este principalul producător de aparate de uz casnic la nivel mondial, operând în aproape toate țările din întreaga lume. Acest succes este rezultatul unui proces continuu de cercetare şi inovare în domeniul electrocasnicelor, având ca principal obiectiv crearea de soluţii pe cât de originale, pe atât de funcţionale, în vederea satisfacerii cerinţelor clienţilor.

 soimulescu-si-soltan-logo-x70px.jpg  SOCIETATEA SOIMULESCU & SOLTAN

Soimulescu & Soltan este singura societate de drept civil din România specializată în construcții. Majoritatea instrucțiunilor vizează proiecte de infrastructură publică care includ proiecte de transport, energie, apă sau mediu.

sodexo-logo-x60px.jpg  SODEXO

Sodexo este lider mondial în domeniul serviciilor de calitate a vieții fiind implantată în 80 de țări. Deoarece este un factor de bunăstare și motivație pentru persoane fizice la locul de muncă, calitatea vieții este o sursă de performanță pentru companiile și organizațiile partenerilor săi strategici.

sustainalytics-logo-x60px.jpg.jpg.jpg    Sustainalytics

Sustainalytics este un lider global în cercetarea ESG și evaluările privind guvernanța corporativă. Sustainalytics susține sute de investitori din întreaga lume care încorporează informații ESG și guvernanța corporativă în procesele lor de investiții.

DIDASOFT SERVICE

Compania Didasoft Service oferă servicii de consultanţă pentru afaceri şi management.

  accenture-logo-x60px.png  ACCENTURE

Accenture rezolvă provocările cele mai dificile ale clienților săi prin furnizarea de servicii de înaltă calitate în ceea ce privește strategia, consultanța, tehnologia digitală și operațiunile digitale. Accenture are parteneri mai mult de trei sferturi din Fortune Global 500, stimulând inovația pentru a îmbunătăți modul în care lumea funcționează și trăiește. Cu expertiză în mai mult de 40 de industrii și toate funcțiile de afaceri, oferă rezultate transformative pentru o nouă lume digitală deosebit de exigentă.

trend-communication-x70px.jpg  Trend Communication

Trend Communication este o agentie de publicitate care oferă servicii de calitate în următoarele domenii: PR, publicitate, marketing politic, marketing online, analiză de piaţă, de tendinţe şi zone / persoane de influenţă, producţie publicitară.

act-si-politon-logo-x70px.jpgEditura ACT si Politon
Editură românească, parte a grupului de firme ACT, care a luat naștere din dorința de a apropia cititorii români de cărțile audio, de cărțile narate, în aceeași măsură ca și de cărțile tipărite. Susţine din anul 2010 o parte din costurile pentru masa copiilor din centru.

   international-consulting-protect-x60px.jpg   International Consulting Protect

International Consulting Protect este o societate privată care oferă servicii profesioniste de securitate şi sănătate în muncă, situaţii de urgenţă şi supraveghere ISCIR punând la dispoziţia clienţilor un personal cu înaltă calificare tehnică şi de specialitate.

zenith-logox80px.jpg  ZENITH MEDIA

Zenith face parte din Publicis Media, unul dintre cele patru hub-uri de soluții din cadrul Publicis Groupe și are birouri în cadrul Publicis One, fiind prima agenţie de media care a pus conceptul de ROI (return on investment) în centrul activităţii sale. Zenith are o vastă expertiză în comunicare și planificare media, conținut, marketing de performanță, optimizare de valoare și date și analize, numărând printre clienţii săi cele mai importante branduri din lume.

centrade-cheil-x60px.png  CENTRADE - CHEIL

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania şi HUB regional pentru Sud-Estul Europei. Ca agenţie integrată, Centrade | Cheil are capabilităţi de coordonare la nivel de strategie, creaţie, PR, implementare şi audio-video. Misiunea Centrade | Cheil este aceea de a construi business-ul şi reputaţia clienţilor săi prin idei de comunicare puternice şi inspirate ce aduc valoare adaugată clienţilor, comunităţii şi angajaţilor.

  clinica-proxima-x60px.gif  Clinica Proxima

Clinica Proxima oferă servicii de cardiologie şi ginecologie de cea mai înaltă calitate. 

delphi_logo-x8-px.png   Delphi Serv&Trade

Delphi Serv&Trade este o firmă relativ nouă pe piaţa de distribuţie, înfiinţată din respect pentru cei din jur - actuali şi viitori colaboratori. Delphi Serv&Trade oferă consultanţă în alegerea produselor necesare activităţii de curăţenie, în alegerea materialelor igienico-sanitare, sistemelor / echipamentelor de igienă, consumabile HoReCa, consumabile medicale, protecţie individuală sau unică folosinţă şi, nu in ultimul rând, consultanţă în ceea ce priveşte înfiinţarea unei societăţi specializate în prestarea serviciilor de curăţenie.

Parteneri instituţionali:

    Direcţia  Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului – Sector 3
Convenţie de colaborare în vederea prevenirii abandonului şcolar şi familial al copiilor cu vârste cuprinse între 7-14 ani din Bucureşti, sectorul 3
Convenţie de colaborare  pentru integrarea socio-profesională a tinerilor cu dizabilităţi, conform Legii 448 / 2006,  care a stat la baza înfiinţării şi funcţionării atelierului protejat DECO ART

Şcoala  Generală nr. 73 / sector 3
Convenţie de colaborare în vederea prevenirii abandoului şcolar şi dezvoltarea abilităţilor sportive ale copiilor cu vârste cuprinse între 7 – 14  ani.

   Asociația Shakespeare School pentru Educatie

Convenție de colaborare pentru desfășurarea de ateliere în limba engleză de către voluntari ai Asociației Shakespeare School pentru Educație.

 

  • - DGASPC sector 2
  • - DGASPC sector 3
  • - Scoli: Scoala Gimnaziala Iancului, Barbu Delavrancea, Sf.Silvestru, Scoala 71 Iovan Ducici
  • - Universitatea Bucuresti, Facultatea de Asistenta Sociala
  • - Asociatia Lindelfeld - recruteaza voluntari
  • - Politia Capitalei
  • - Teatrul Excelsior
  • - U.N.A.T.C.I. L.CARAGIALE 
  • - Parohia Sf.Ioan BotezatorulSite realizat de KISPHP