banner-fundatie-desene-copii-blue.png (8)

Finanţatori :

•    METRO SYSTEMS

Dezvoltă și operează sisteme de management al mărfurilor, sisteme logistice, sisteme de management și arhivare a informaţiilor, sisteme de depozitare a datelor, informații despre clienți și sisteme de control, soluții de comerț electronic și sisteme intranet precum și sisteme administrative. Susţine fundaţia din anul 2016.

•    Asociaţia PODUL / Zürich / Elvetia
Asociaţie  caritabilă elveţiană cu sediul în Zürich, susţine fundaţia din anul  2000 : proiecte, funcţionare centru social, susţineri individuale prin programul „ Adopţii la distanţă”.

•     Fundaţia  ALBATROS / Geneva / Elveţia
Fundaţie filantropică elveţiană cu sediul în Geneva, având ca domenii de intervenţie : educaţia, sprijin medical şi psihologic, îmbunătăţirea condiţiilor sanitare, construcţii de  ( rezervoare, dispensare, grădiniţe, şcoli) . Susţine fundaţia din anul 2010 : funcţionare centru social, proiecte, consiliere.

•    Ministerul Muncii,  Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice
Finanţează o parte a cheltuielilor pentru acordarea serviciilor sociale în cadrul centrului de zi, conform prevederilor Legii nr. 34, pe baza unei documentaţii depuse în fiecare an de către fundaţie. Fundaţia a obţinut această finanţare de peste 10 ani.

•    Fondation de Bienfaisance de la Banque Pictet et Cie / Geneve / Elveţia
Fundaţia de Binefacere a Băncii Pictet din Geneva susţine programele şi proiectele socio-educative ale fundaţiei din anul 2011. În prezent susţine proiectul „ Lumea mea minunată” – atelier de creativitate şi campania de strângere de fonduri pentru achiziţionarea unui sediu al centrului social.

•    Eaton Electric / Bucureşti / România
Reprezentant în România a concernului EATON, unul din ceimai importanţi producători mondiali de echipamente electrice şi soluţii de  automatizare. Susţin proiecte socio-educative ale Fundaţiei Sf. Dimitrie din anul 2005. În prezent finanţează proiectul „ Learning for success”.

•    Antrepriza de Construcţii şi Telecomunicaţii / Bucureşti / România
Companie care furnizează din 1999 servicii pentru telefonie mobilă. Susţine din anul 2010 o parte din costurile pentru masa copiilor din centru.

•    Johnson Wax / Bucureşti / România
Furnizor de bunuri de larg consum – produse de curăţenie, compania este prezentă pe piaţa românească din 1998 şi este activ prezentă în viaţa comunităţilor din România. Contribuie din 2011  la  funcţionarea centrului de zi şi la susţinerea talentelor din rândul tinerilor, printr-un program de burse.

•    Progetti In Onlus / Italia
Asociaţie catolică caritabilă  cu sediul în Milano, susţine centrul social din anul 2007, precum şi un program de sprijin individual al unor copii din programele socio-educative ale centrului.

•    Mira Telecom
Este din 1998 distribuitor în România de echipamente de radiocomunicaţii ICOM ( Japonia), unul din liderii mondiali în domeniu. Susţine centrul social din anul 2004.

•    Asociaţia „ Les Copil” / Lille / Franţa
Asociaţie de binefacere  din Franţa, contribuie din 2010  printr-un program de susţinere individuală a unui număr de beneficiari copii  şi organizează în fiecare vară tabere  în Franţa pentru un număr de 10 copii din centru.

•    HelpNet Farma S.A.

Contract de sponsorizare - finanțare proiect "Copilul de azi, adultul de mâine. Împreună sprijinim educația", cursul de dezvoltare a deprinderilor de viață "Învățăm, exersăm, pentru viață ne formăm".

•    Farmexim

•    Secom

Secom® este compania romaneasca lider de autoritate in solutii de medicina integrativa, care raspund nevoilor unui lifestyle sanatos al omului modern, si promotor al frumusetii prin produse fito-dermatocosmetice, cu ingrediente de inalta calitate.

Parteneri instituţionali:

•     Direcţia  Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului – Sector 3
Convenţie de colaborare în vederea prevenirii abandonului şcolar şi familial al copiilor cu vârste cuprinse între 7-14 ani din Bucureşti, sectorul 3
Convenţie de colaborare  pentru integrarea socio-profesională a tinerilor cu dizabilităţi, conform Legii 448 / 2006,  care a stat la baza înfiinţării şi funcţionării atelierului protejat DECO ART

•    Şcoala  Generală nr. 73 / sector 3
Convenţie de colaborare în vederea prevenirii abandoului şcolar şi dezvoltarea abilităţilor sportive ale copiilor cu vârste cuprinse între 7 – 14  ani.

•    Editura LVS Crepuscul SL / Ploieşti / România
Acord de parteneriat pentru drularea Concursului Naţional ECO FUN privind sensibilizarea elevilor cu privire la problematica mediului.

•    Asociația Shakespeare School pentru Educatie

Convenție de colaborare pentru desfășurarea de ateliere în limba engleză de către voluntari ai Asociației Shakespeare School pentru Educație.